Samverkan i SOM-undersökningen 2017

Hösten 2017 genomförs den nationella SOM-undersökningen där forskare, organisationer och myndigheter kan ansöka om att delta med frågor. Förutom denna genomförs även den regionala SOM-undersökningen i Västra Götaland samt en lokal SOM-undersökning i Göteborg.

Inbjudan till samverkan för 2017 års undersökningar finns här:

Inbjudan forskare
Inbjudan myndigheter/organisationer

Nytt för i år är att ansökan görs via ett webbformulär. Deadline för ansökan är 24:e april 2017.

Ansökningsformulär forskare
Ansökningsformulär myndigheter/organsationer

SOM-undersökningen är en tvärvetenskaplig plattform för forskning och har som mål att bygga långsiktig samverkan både inom och utanför akademin. Klicka här för att se en lista över tidigare samverkansprojekt.

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2017-02-03