Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • JMG:s medieforskare undersöker rapporteringen om coronaviruset

  [2020-03-25] Forskarna vid institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) har fått i uppdrag att följa nyhetsrapporteringen om det nya coronaviruset (Covid-19). -Det ger oss unika möjligheter att jämföra med den kunskap som vi redan har från tidigare studier, konstaterar docent Marina Ghersetti i forskargruppen om kriskommunikation ­- ett av profilområdena för institutionens forskning vid Göteborgs universitet.

 • SOM-seminariet inställt - resultat släpps digitalt

  [2020-03-19] I år tvingas vi ställa in det årliga SOM-seminariet på grund av Covid-19. Resultaten kommer istället kommuniceras digitalt under seminariedagen 1 april. Forskarpresentationerna kommer att skickas ut löpande under dagen, i första hand till de som anmält sig till seminariet.

 • Välkommen till SOM-seminariet 2020

  [2020-03-05] Under det årliga nationella SOM-seminariet redovisas för första gången resultaten från den senaste SOM-undersökningen. Årets seminarium äger rum i Göteborg den 1 april. Antal platser är begränsat och föranmälan krävs.

 • Ställ dina forskningsfrågor i årets SOM-undersökningar

  [2020-01-30] SOM-institutet bjuder in såväl forskare och forskningsprojekt som myndigheter och andra offentliga organisationer till samverkan i 2020 års SOM-undersökningar. Sista dag för ansökan är måndagen den 6 april.

 • Funktionsnedsatta upplever att bemötandet från personalen är det största hindret när de vill åka kollektivt

  [2019-12-16] De kommer fram i tid och inte heller är det något större krångel att lösa biljett. Det uppger personer med omfattande funktionsnedsättning som fått svara på hur de tycker det är att resa med kollektivtrafiken. Istället är det bemötandet från personalen som är det stora problemet.

Fler nyheter

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2013-01-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?