Presentationer och tv-sändning från SOM-seminariet

Nyhet: 2010-04-21

"Många val blir det" var årets tema på SOM-seminariet som ägde rum den 20 april i Göteborg. SVT Forum sänder ett utrdrag ifrån seminariet i Kunskapskanalen den 22/4 samt den 30/4 klockan 10:30-12:00 http://svt.se/2.63451/tabla_-_dag_for_dag.

Samtliga powerpointspresentationer från SOM-seminariet finns dessutom tillgängliga här på SOM:s hemsida. Du hittar presentationerna här nedan eller under publicerat/presentationer där du kan ladda ner dem som pdf:er kostnadsfritt.

Presentation vid SOM-seminariet 2010-04-20
VälkommenFöredragshållare: Kerstin Gidsäter & Lennart Weibull
Institutionsförtroende i ekonomisk kristidFöredragshållare: Lennart Weibull
Biståndsviljan i SverigeFöredragshållare: Henrik Oscarsson