Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Boksläpp: I framtidens skugga

Nyhet: 2012-06-25

Den 28 juni släpper SOM-institutet sin nya bok I framtidens skugga, med data och analyser från den allra senaste nationella SOM-undersökningen. Den nya boken presenteras på en pressträff där flera av författarna deltar med presentationer av sina kapitel, bland andra Sören Holmberg, Henrik Ekengren Oscarsson och Annika Bergström. Tid: 28 juni 2012 klockan 9.30. Plats: Sal 10 i Göteborgs universitets huvudbyggnad vid Vasaparken i Göteborg.

I framtidens skugga innehåller 42 kapitel av ledande svenska samhällsvetare med analyser kring många av de centrala framtidsfrågorna i Sverige idag: sociala klyftor mellan olika grupper, åldrandet och pensionssystemet, arbetsmarknaden och den europeiska krisen, svenskarnas alkoholvanor, medievanor och syn på världsreligionerna. I framtidens skugga bygger på 2011 års SOM-undersökning och SOM-institutets långa mätserier av svenska folkets åsikter, värdering och livsstilar.

Klicka på länken nedanför att se innehållsförteckning och få mer information om boken:
I framtidens skugga

För mer information om evenemanget:
Pressträff och boksläpp den 28 juni

Välkomna!

AV:

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2016-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?