OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Inbjudan till samverkan i SOM-undersökningarna 2019

Nyhet: 2019-01-29

SOM-institutet bjuder in såväl forskare och forskningsprojekt som myndigheter och andra offentliga organisationer till samverkan i 2019 års SOM-undersökningar. Sista dag för ansökan är måndagen den 15 april.

I över 30 år har SOM-institutet genomfört årliga riksrepresentativa frågeundersökningar bland boende i Sverige. SOM-undersökningarna gör det möjligt för enskilda forskare, forskningsprojekt, myndigheter eller andra samhällsorganisationer att ställa sina frågor till tusentals respondenter. Dessa frågor utformas i nära samarbete med SOM-institutet.

Ansökan görs digitalt via ett ansökningsformulär på SOM-institutets webbsida. Deadline för ansökan är måndagen den 15 april. Efter behandlad ansökan tar SOM-institutet kontakt för att diskutera frågeformuleringar, eventuella för-tester och exakta kostnader. Undersökningarna går i fält i september. Mer information finns i respektive inbjudan:

Inbjudan forskare/forskningsprojekt
Inbjudan myndigheter och organisationer

Vill du samverka med SOM-institutet 2019?
Gå till ansökningsformuläret för forskare/forskningsprojekt
Gå till ansökningsformuläret för myndigheter och organisationer

För mer information, kontakta:
Ulrika Andersson, docent och biträdande föreståndare, ansvarig för forskningssamverkan.
Telefon: 031-786 4974, E-post: ulrika.andersson@som.gu.se

Klara Wärnlöf Bové, undersökningsledare på SOM-institutet och ansvarig för myndighet- och organisationssamverkan.
Telefon: 031-786 1238, E-post: klara.bove@som.gu.se

www.som.gu.se/samverkan