Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Inbjudan till SOM-seminariet 2017

Nyhet: 2017-02-16

Den 25 april anordnar SOM-institutet vid Göteborgs universitet det årligen återkommande SOM-seminariet, med de första resultaten och analyserna från den nationella SOM-undersökningen.

Under årets SOM-seminarium presenterar tio forskare från SOM-institutets nätverk stora delar av den trettioförsta nationella SOM-undersökningen, genomförd under hösten/vintern 2016. Det blir som vanligt en intensiv heldag där seminariedeltagarna får följa den svenska opinionsutvecklingen inom flera områden. I år med fokus på bland annat samhällsoro, äldreomsorg, konsumtionsvanor, sociala- och traditionella medier, partipolitik och självklart Donald Trump.

Under våren och försommaren publiceras sedan en stor mängd analyser och rapporter sprungna ur undersökningen, och SOM-institutet deltar i såväl Vetenskapsfestivalen som i Almedalen. Crescendot infaller i slutet av juni med publiceringen av en forskarantologi, som därefter skickas ut  till samtliga seminariedeltagare. Ta chansen att vara en del av det svenska opinionsklimatet. Välkommen att anmäla dig till årets SOM-seminarium!
 

Inbjudan till SOM-seminariet 2017

 

 

Anmälan sker på www.som.gu.se/seminarium/anmalan
För mer information kontakta SOM-institutets chefsadministratör Kerstin Gidsäter, telefon: 031 786 3300, e-post: kerstin.gidsater@som.gu.se

AV:

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2016-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?