Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Medborgarpanelen rekryterar fler nya deltagare

Nyhet: 2019-11-14

I dagarna skickar vi ut en inbjudan med inloggningsuppgifter till ett antal slumpmässigt utvalda personer boende i Sverige, med förhoppningen att de ska vilja vara med och svara på frågor i Medborgarpanelen framöver. Satsningen syftar till att utöka panelens storlek men görs också för att några av våra samverkande forskningsprojekt behöver slumpmässiga urval för sina studier.

De utvalda personerna får ett inledande brev och några veckor senare en påminnelse. I de fall deras mobiltelefonnummer återfinns i publika register kommer de även att få ett SMS med lite information. Utskicken innehåller unika inloggningsuppgifter för anmälan till Medborgarpanelen, och det är centralt för rekryteringen att bara den person vars namn står på utskicken loggar in och registrerar sig.

Under rekryteringsprojektet kommer den vanliga anmälan till Medborgarpanelen att vara stängd. Det betyder att bara de som fått brev kan registrera sig. Öppen anmälan till panelen kommer tillbaka i januari 2020.

Har du fått brev från oss?
Om du blivit utvald vill vi gärna att du anmäler dig till panelen och deltar i våra spännande projekt. Registrera din e-postadress på www.medborgarpanelen.gu.se/2019 (logga in med uppgifterna i brevet)

AV:

Artikeln publicerades först på: medborgarpanelen.gu.se

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2016-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://som.gu.se/aktuellt/Nyheter/Nyheter_detalj//medborgarpanelen-rekryterar-fler-nya-deltagare.cid1655275
Utskriftsdatum: 2020-07-09