Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SOM-institutet söker biträdande undersökningsledare

Nyhet: 2019-01-17

Tycker du att det är givande att arbeta i en kreativ akademisk miljö som bistår många olika forskningsprojekt och genomför undersökningar som röner stort intresse i samhällsdebatten? Vill du vara en central del i att samla in och avrapportera våra datainsamlingar? Då ska du söka anställningen som biträdande undersökningsledare vid SOM-institutet.

SOM-institutet (Samhälle Opinion Medier) vid Göteborgs universitet utlyser fyra eller flera tillsvidareanställningar, heltid (100%) som biträdande undersökningsledare vid SOM-institutet.

I arbetsuppgifterna ingår att i samarbete med övrig personal arbeta med genomförandet och utvecklingen av de årliga SOM-undersökningarna, LOREs webbpanelundersökningar, samt övriga undersökningsprojekt vid SOM-institutet. Arbetsuppgifterna innefattar alla delar av undersökningsarbetet: fältarbete, utformning och testning av enkäter, uppföljning, kvalitetssäkring, dokumentation, databasvård, kodning, databearbetning samt analys, avrapportering och sammanställning av presentationsmaterial med mera.

Sista datum för ansökan är onsdagen den 13 februari 2019.

Läs mer och sök tjänsten här.

AV:

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2016-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://som.gu.se/aktuellt/Nyheter/Nyheter_detalj//som-institutet-soker-bitradande-undersokningsledare.cid1606900
Utskriftsdatum: 2019-08-23