Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SOM-institutet söker databasansvarig

Nyhet: 2019-01-17

Tycker du att det är givande att arbeta i en kreativ akademisk miljö som bistår många olika forskningsprojekt och genomför mängder av undersökningar som röner stort intresse i samhällsdebatten? Vill du vara en central medarbetare med data- och IT‑kompetens som resten av teamet behöver för att hitta nya lösningar och ta oss till nästa nivå? Då ska du söka anställningen som databasansvarig vid SOM-institutet.

SOM-institutet (Samhälle Opinion Medier) vid Göteborgs universitet utlyser 1-2 tillsvidareanställningar, heltid/ deltid (50-100%) som databasansvarig vid SOM-institutet.

Arbetsuppgifterna är mycket varierade. Som databasansvarig ansvarar du bland annat för att hålla våra olika databaser uppdaterade samt med beställning och bearbetning av urval från olika källor såväl som urvalsbearbetning och sampling från våra egna webbpaneler (inkl exempelvis stratifierade urval och beräkning av viktvariabler). Databasansvariga sköter även validering, filbygge, avrapportering och dataleverans samt upprättande av fältarbetesdokumentation.

Sista datum för ansökan är onsdagen den 13 februari 2019.

Läs mer och sök tjänsten här.

 

AV:

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2016-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://som.gu.se/aktuellt/Nyheter/Nyheter_detalj//som-institutet-soker-databasansvarig.cid1606891
Utskriftsdatum: 2019-08-23