Svenska trender 1986-2017

Nyhet: 2018-05-17

Årets viktigaste enskilda SOM-rapport är nu publicerad. Svenska trender 1986-2017 innehåller långa tidsserier över ett stort antal av våra nyckelfrågor från de nationella SOM-undersökningarna. Här finns flera hundra spännande samhällsvariabler smidigt paketerade i ett lättillgängligt format.

Svenska trender ger en unik möjlighet att följa utvecklingen över tid inom en hel rad intressanta forskningsområden. Rapporten innehåller trender inom bland annat svensk politik, samhällsoro, viktiga problem, sakfrågor som dödsstraff och natomedlemskap, förtroende för medier, myndigheter och samhällsinstitutioner, bok- och tidningsläsning, fritids- och motionsvanor och mycket mycket mer. Svenska trender är vår tveklöst bästa resurs för att snabbt få en översiktlig bild av samhällsklimatet och utvecklingen under de senaste drygt trettio åren.

Läs eller ladda ned rapporten Svenska trender 1986-2017

Håll koll på vår rapportsida för att inte missa övriga rapporter från de senaste SOM-undersökningarna.