Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Att mäta åsikter och värderingar


Om du idag eller i framtiden vill forska med en bred tvärvetenskaplig ansats eller veta vad svenskar gör, tycker, värderar och påverkas av – då finns inget bättre material än det som samlats in av oss.


Under Publicerat finner du empirisk data sammanställda i trendanalyser, rapporter och böcker av de medverkande forskarna. Alla frågeformulär och kodböcker hittar du under Undersökningar. Via SND:s Frågebanken kan du dessutom söka efter specifika frågor eller ämnen.

Vill du genomföra projekt inom SOM-undersökningarna?
Då är du välkommen att höra av dig till oss! För oss är det viktigt att skapa plattformar som ökar vår samverkan med parter över traditionella ämnes- och lärosätesgränser. Kontakta undersökningsledare Annika Bergström för mer information.

Vill du som student använda vårt datamaterial som underlag för din uppsats?

Våra datamängder finns tillgängliga hos SND. Vill du använda SOM-data för din uppsats är det dit du vänder dig med din förfrågan. (SND: Beställ data)

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet |Sidan uppdaterades: 2013-09-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?