Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Publicerat


Varje år publicerar SOM-institutet en rad böcker och rapporter, och håller föreläsningar och seminarier i olika sammanhang. Alla SOM-institutets publikationer och många av presentationerna publiceras här på hemsidan fritt för nedladdning.

Den senaste riks-SOM-boken Storm och stiltje (2019), den årliga tidsserierapporten Svenska trender och presentationerna från vårens SOM-seminarium hör till de mest eftersökta publikationerna. Vi producerar också en mängd fördjupande rapporter i olika ämnen.

I vänsterspalten ovan hittar du länkar till förteckningar över alla böcker, rapporter och presentationer som finns tillgängliga på hemsidan.

SOM-institutet samlar stora mängder data och har gjort det under lång tid. Det gör det möjligt att både följa förändringar i åsikter eller beteenden över tid och att göra fördjupningar enskilda år. Dataserierna är unika i sitt slag och möjliggör många spännande analyser.

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet |Sidan uppdaterades: 2019-07-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?