Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Publicerat


Varje år publicerar SOM-institutet en rad böcker och rapporter, och håller föreläsningar och seminarier i olika sammanhang. Alla SOM-institutets publikationer och många av presentationerna publiceras här på hemsidan fritt för nedladdning.

Den senaste riks-SOM-boken Regntunga skyar (2020), den årliga tidsserierapporten Svenska trender och presentationerna från vårens SOM-seminarium hör till de mest eftersökta publikationerna. Vi producerar också en mängd fördjupande rapporter i olika ämnen.

I vänsterspalten ovan hittar du länkar till förteckningar över alla böcker, rapporter och presentationer som finns tillgängliga på hemsidan.

SOM-institutet samlar stora mängder data och har gjort det under lång tid. Det gör det möjligt att både följa förändringar i åsikter eller beteenden över tid och att göra fördjupningar enskilda år. Dataserierna är unika i sitt slag och möjliggör många spännande analyser.

Kontaktinformation

SOM-institutet

Box 710, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
413 13 Göteborg

Telefon:
031 786 3300

Sidansvarig: SOM-institutet |Sidan uppdaterades: 2020-06-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://som.gu.se/publicerat/
Utskriftsdatum: 2020-07-09