Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan utanför forskarsamhället

SOM-institutet har lång erfarenhet av att mäta befolkningens förtroende för och attityder till olika samhällsinstitutioner. Vi samverkar regelbundet med organisationer och myndigheter utanför universiteten som vill utvärdera sin verksamhet

Anmälan till samverkan med SOM-institutet inför hösten 2017 är stängd. I januari går inbjudan ut inför 2018 års undersökningar.

 


 

Generell information om samverkan med myndigheter och organisationer
SOM-institutet har i över 30 år undersökt allmänhetens förtroende för olika samhällsinstitutioner, allmänhetens syn på hur myndigheter sköter sin uppgift och på frågor som knyter an till myndigheters uppdrag. I den här typen av samverkan svarar SOM-institutet för insamling och bearbetning av data samt framtagning av rapporter och analyser. Frågedesign sker i dialog mellan SOM-institutet och den samverkande organisationen.

De långa tidsserierna och en omfattande samverkan med flera olika typer av samhällsinstitutioner möjliggör dels jämförelser med andra institutioner, dels analyser av utvecklingen över tid. Alla rapporter och analyser som genomförs vid SOM-institutet publiceras på hemsidan www.som.gu.se.

 

Kontaktinformation

Josefine Bové

bitr. undersökningsledare

Josefine.bove (@) som.gu.se

Box 710, 405 30 Göteborg,

Besöksadress:
Seminariegatan 1B
40530 Göteborg

Telefon:
031-786 12 12

Myndighetssamverkan 2017

Inbjudan till samverkan 2017

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2017-09-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?