Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

  = Obligatoriska fält

Ansökan om forskningssamverkan i 2020 års SOM-undersökningar

Ansökan för forskningsprojekt som önskar samverka med SOM-institutet inför undersökningsåret 2020.

Fyll i nedanstående fält så detaljerat som möjligt. Ansökan skickas in senast tisdagen 14 april 2020. SOM-institutet förbehåller sig rätten att inte behandla ofullständiga eller efter deadline inkomna ansökningar.

Mer information finns i Inbjudan till samverkan 2020

Kontaktuppgifter

Information om forskningsprojektet
Beskriv projektet och vilket syfte projektets medverkan i SOM-undersökningen hoppas fylla. Ange även vilken eller vilka konkreta forskningsfrågor som projektets deltagande i SOM-undersökningen ska besvara. Ladda gärna upp en projektbeskrivning.
Frågor i SOM-undersökningen
Lista de specifika enkätfrågor som projektet önskar delta med i undersökningen. Om det rör sig om frågor eller instrument som tidigare ingått i någon av SOM-undersökningarna går det bra att hänvisa dit. Om frågorna replikerar en tidigare studie och ska användas som en jämförelsepunkt ska originalfrågorna bifogas i pdf-format (se nedan). Lista även gärna de ytterligare variabler i undersökningen som projektet önskar använda sig av.Om du inte kan fylla i robotfiltret (captcha), vänligen kontakta webmaster.

  = Obligatoriska fält

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2020-04-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?