Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

  = Obligatoriska fält

Ansökan om forskningssamverkan i 2017 års SOM-undersökningar

Ansökan för forskningsprojekt som önskar samverka med SOM-institutet inför undersökningsåret 2017.

Fyll i nedanstående fält så detaljerat som möjligt. Ansökan skickas in senast måndag den 24:e april 2017. SOM-institutet förbehåller sig rätten att inte behandla ofullständiga eller efter deadline inkomna ansökningar.

Mer information finns i Inbjudan till samverkan 2017

Kontaktuppgifter

Samverkansönskemål
Ange vilken undersökning ansökan gäller och för hur många år.

 
 
 Information om forskningsprojektet
Beskriv projektet och vilket syfte projektets medverkan i SOM-undersökningen hoppas fylla. Ange även vilken eller vilka konkreta forskningsfrågor som projektets deltagande i SOM-undersökningen ska besvara. Ladda gärna upp en projektbeskrivning.


Frågor i SOM-undersökningen
Lista de specifika enkätfrågor som projektet önskar delta med i undersökningen. Om det rör sig om frågor eller instrument som tidigare ingått i någon av SOM-undersökningarna går det bra att hänvisa dit. Om frågorna replikerar en tidigare studie och ska användas som en jämförelsepunkt ska originalfrågorna bifogas i pdf-format (se nedan). Lista även de ytterligare variabler i undersökningen som projektet önskar använda sig av.


  = Obligatoriska fält

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2017-02-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?