Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

  = Obligatoriska fält

Ansökan om forskningssamverkan i 2020 års SOM-undersökningar

Ansökan för forskningsprojekt som önskar samverka med SOM-institutet inför undersökningsåret 2020.

Fyll i nedanstående fält så detaljerat som möjligt. Ansökan skickas in senast tisdagen 14 april 2020. SOM-institutet förbehåller sig rätten att inte behandla ofullständiga eller efter deadline inkomna ansökningar.

Mer information finns i Inbjudan till samverkan 2020

Kontaktuppgifter

Information om forskningsprojektet
Beskriv projektet och vilket syfte projektets medverkan i SOM-undersökningen hoppas fylla. Ange även vilken eller vilka konkreta forskningsfrågor som projektets deltagande i SOM-undersökningen ska besvara. Ladda gärna upp en projektbeskrivning.
Frågor i SOM-undersökningen
Lista de specifika enkätfrågor som projektet önskar delta med i undersökningen. Om det rör sig om frågor eller instrument som tidigare ingått i någon av SOM-undersökningarna går det bra att hänvisa dit. Om frågorna replikerar en tidigare studie och ska användas som en jämförelsepunkt ska originalfrågorna bifogas i pdf-format (se nedan). Lista även gärna de ytterligare variabler i undersökningen som projektet önskar använda sig av.Om du inte kan fylla i robotfiltret (captcha), vänligen kontakta webmaster.

  = Obligatoriska fält

Sidansvarig: SOM-institutet|Sidan uppdaterades: 2018-05-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://som.gu.se/samverkan/forskningssamverkan/ansokan-om-forskningssamverkan/
Utskriftsdatum: 2020-04-01